kmins.eu
Автомобилно застраховане - застраховки Автокаско, ГО, Зелена карта

В офисите на Ел-Ма Консулт, представител на застрахователен брокер Изира за Пловдив, можете да сключите всички автомобилни застраховки - ГО, Автокаско, Зелена карта, Гранична застраховка.

Автомобилно застраховане :
- Гражданска отговорност на водачите на МПС - застраховка ГО
- Гражданска отговорност за чужбина - ЗЕЛЕНА КАРТА
- Гранична застраховка - за транзитно преминаващи или краткосрочно пребиваващи в страната чуждестранни автомобили
- КАСКО на МПС - автокаско

При сключване на Застраховка "Гражданска отговорност" ВСЕКИ наш КЛИЕНТ получава ОТСТЪПКА от Годишен Технически Преглед в определени автосервизи в град ПЛОВДИВ !

Информация за застраховка Гражданска отговорност

Условия за застраховка ГО и зелена карта :

Обект на застраховане по задължителната застраховка "Гражданска отговорност" на шофьорите е гражданската отговорност на застрахованите физически и юридически лица за причинените от тях на трети лица имуществени и неимуществени вреди, свързани с притежаването и/или използването на моторни превозни средства, за които застрахованите отговарят съгласно българското законодателство или законодателството на държавата, в която е настъпила вредата. Застрахова се отговорността на физическите и юридическите лица за причинените от тях вреди на трети лица - имуществени и неимуществени.

Застрахователен посредник Ел-Ма Консулт предлага на своите клиенти застраховка ГО на автомобилистите с атрактивни условия.

Какво печелите, ако сключите застраховката Гражданска отговорност  при нас :

- Застраховката "Гражданска отговорност" е валидна не само за територията на държавите членки на ЕС, а и за всички държави членки на Международното споразумение "Зелена карта".

- Преференции и отстъпки при закупуване на други продукти като Автокаско, Злополука на местата и др. доброволни застраховки.

 

Застраховка ГО могат да сключват :

Всички физически и юридически лица, собственици на МПС с постоянна или временна българска регистрация.

Срокът на валидност на застраховката Гражданска отговорност е 1 година. Има възможност за еднократно или разсрочено плащане на премията. Собствениците или ползвателите на МПС са задължени преди регистрирането им в КАТ да сключат задължителна застраховка "Гражданска отговорност".

Сертификат "Зелена карта" :

Зелената карта е международен сертификат за наличие на застраховка "Гражданска отговорност". Сертификатът ще Ви е нужен, когато пътувате извън рамките на България, но в държави членки на системата "Зелена карта". Всички държави членки са отбелязани на Сертификата. Зелената карта се предоставя при новосключена ГО, както и при плащане на всяка вноска от Клиента.

При сключване на застраховката при нас, то вие получавате:

  • Най-благоприятните и евтини за Вас условия
  • Възможност за разсрочено плащане на застрахователната премия по полицата, както и уведомяване за предстояща вноска чрез SMS.
  • Коректно и професионално обслужване .
  • Изцяло съдействие при ликвидацията на щети по всички сключени полици .
Представете този талон и вземете 5% отстъпка от цената на застрахователните продукти.
5% отсъпка
Представете този талон и вземете 5% отстъпка от цената на застрахователните продукти.
Изтегли и разпечатай талон за отстъпка.